Somos un grupo de profesores que quieren implantar la mediación para mejorar la convivencia en nues

Translate

dimanche 13 décembre 2015

VII Jornades d'Alumnes Mediadors a Vi.lareal

Les VII Jornades d'Alumnes Mediadors obrin el termini d'inscripcions fins al 15 de gener


Després d'una experiència de 10 anys com a formadors de professorat i d'alumnat mediadors i amb la finalitat d'aconseguir la millora del clima de convivència, l'IES Miralcamp prepara ja, amb la col·laboració del l'Ajuntament de Vila-real i el Cefire de Castelló, les VII Jornades d'Alumnes Mediadors, que se celebraran el dijous 11 de febrer de 8.30 a 19.00 hores i el divendres 12 de febrer, de 16.00 a 19.00 hores. Per a poder participar en les jornades, cal inscriure's fins al 15 de gener al web de l'IES Miralcamp.

Les jornades pretenen ser un punt de trobada entre els alumnes que estan formant-se com a mediadors escolars i que tenen implantat al seu centre el programa de mediació per a la millora de la convivència. A més, també hi poden acudir els professors dels centres interessats a conéixer l'experiència per a una possible futura implantació en els seus àmbits de treball, així com tots aquells professionals que intervenen o poden intervenir en la resolució de situacions de conflicte, tant a nivell educatiu com en altres nivells, i per descomptat, les famílies.

En aquesta setena edició de la trobada, que es desenvoluparà a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, estan previstes les següents intervencions:

José Antonio Marina Torres, amb la ponència "Educar es cosa de todos", Filòsof, escriptor i pedagog toledà. Catedràtic Excel·lent de Filosofia, doctor Honoris Causa per la Universitat Politècnica de València i director de la Fundació "Universidad de Padres".
Pedro García Aguado, amb la ponència "Aprender a cambiar". Emprenedor social, mediador familiar, comunicador, conductor i presentador de televisió.
María Desiré Olivero Benítez, que realitzarà una mediació en una situació de conflicte entre pares i fills. Llicenciada en Dret, Màster en Biopsicologia i Neurociència Cognitiva . Experta en Mediació Familiar.
Antonio Reina Chamorro, amb la ponència "No basta con quererles". Diplomat en Educació Social, Llicenciat en Pedagogia. Mediador Familiar. Educador de carrer en el Polígono Sur (3000 viviendas) de Sevilla.

Les inscripcions s'han de formalitzar abans del 15 de gener al web de l'IES Miralcamp, on els interessats hauran de sol·licitar la participació en una de les tres possibilitats previstes (per a centres educatius que acudeixen a les jornades amb alumnat mediador; per a famílies interessades en l'assistència; o per a professionals interessats en la mediació (professorat de primària i de secundària, estudiants, policies, psicòlegs...) a títol individual).

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire